Vad kostar en rekonstruktion?

Även om tiden är knapp finns det några saker du ska tänka på innan du väljer rekonstruktör. Priset är exempelvis bra att veta. Vid vår första kostnadsfria genomgång ser vi igenom företagets situation och ger dig en uppfattning om priset. Men viktigast av allt är att du anlitar ett företag som har borgenärernas förtroende. När vi hjälper dig med din rekonstruktion kan du vara trygg med att vi har såväl borgenärernas, domstolarnas som myndigheternas förtroende.

Fråga: Kostar en rekonstruktion lika hos alla?

Svar: Nej, priset för en och samma rekonstruktion kan variera beroende på vem du tar hjälp av. Därför är det viktigt att välja en rekonstruktör som både är etablerad och gör det till rätt pris. Det kan kosta mycket att få hjälp från jurister och advokater, men i Stiftelsen Ackordscentralens stadgar står det bland annat att vi har till uppgift att sprida kunskap om obeståndsrätt och hur man hjälper friska företag att överleva. Därför ingår det i vår service att utan kostnad ge grundläggande konsultation om möjligheter och begränsningar när du fått ekonomiska problem. Efter mötet ser vi vad arbetet innebär och vilket pris det blir.

Fråga: Kan vi få fast pris?

Svar: Hos Ackordscentralen kan du efter det första kostnadsfria mötet oftast få ett fast pris. Om just du kan få ett fast pris beror på hur komplicerad och omfattande din rekonstruktion är.

Fråga: Hur kan ni hålla ett lågt pris?

Svar: Vi är specialiserade på just rekonstruktioner och konkurser och det har varit vår affärsinriktning sedan 1857. Våra rekonstruktörer, jurister och ekonomer arbetar dagligen med både små och stora företagsrekonstruktioner, vi förstår småföretagarens vardag och kan hjälpa dig kostnadseffektivt och säkert.

Fråga: Kan vi själva påverka priset?

Svar: Ja, du kan själv påverka priset. Vissa delar i processen kan du välja att göra själv. När vi ses går vi igenom vilka delar det är.